Steden

Slider

Waarom een City WiFi netwerk?

Een sterke basis infrastructuur door uw stad / centrum of ander openbare locatie is van cruciaal belang in het moderniseren van uw stad en deze voor te bereiden op de vele IoT diensten die toegepast gaan worden.

Is WiFi uw doel?

Openbaar WiFi of City WiFi is geen doel op zich, maar slechts een middel !

Het is een feit dat diverse IoT diensten in een razend tempo toegepast zullen worden om uw stad slimmer en aantrekkelijker te maken. De reeds bekende IoT diensten zijn slechts een begin van wat er in de komende jaren gaat bij komen. Al deze apparaten zullen moeten gaan communiceren met elkaar en met het internet. Is uw stad wel voorbereid op deze vraag?

Plan van aanpak

Wij adviseren, begeleiden uw team en implementeren stabiele, betrouwbare openbare netwerken op basis van (Private)LoRa en WiFi technieken in openbare gebieden. Deze basis infrastructuur vormt de belangrijkste communicatie tussen al uw IoT diensten van nu en de toekomst. Onze netwerken voldoen aan de AVG & Security normering. Onze netwerken beschikken over zowel Roaming, Bandsteering, Filter en aanmeld-technieken waardoor wij in staat zijn diverse doelgroepen volledig veilig en gescheiden toegang te bieden tot zowel internet als overige diensten.

Bel direct 0314-820223 en maak een afspraak om u te laten informeren.

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH